Lösullsisolering

Få en bättre inomhusmiljö och spara samtidigt pengar med hjälp av lösullsisolering.

Bostadsrättsföreningar, privatpersoner, företag, industri och offentliga miljöer. Renoveringsobjekt och nybyggnationer. Överallt kan man oftast använda sig av att isolera med lösull.

Har ni höga kostnader för uppvärmning i er bostadsrättsförening? Låt oss hjälpa er att spara på plånboken och planeten, i dessa tider av höga energikostnader. Låt oss isolera byggnaderna i er BRF med lösullsisolering som tagits fram för att vara skonsamt för miljön.

Kontakta oss

Vi jobbar med alla former av lösull, framförallt miljövänlig cellulosa av trä och papper

Papperscellulosan kommer ifrån osålda dagstidningar och träcellulosan kommer ifrån ren träfibermassa, direkt från pappersbruk i Sverige. Ett verkligt kvalitetsalternativ till den konventionella skivisoleringen som dessutom passar bra som tilläggsisolering ovanpå all befintlig isolering, likväl som i nybyggnation.

Lösullsisolering – tilläggsisolering av vind

Tilläggsisolering av vindbjälklaget är den åtgärd som är mest energieffektiv när det kommer till äldre hus. Alla vet vi att varm luft stiger uppåt och det är en självklarhet att ha en välisolerad vind. Med rätt isolering håller du värmen inne och kylan ute. Du får även ett bättre inomhusklimat eftersom det blir varmare på vintern och svalare på sommaren.

I nybyggnationer så är det vanligt att man väljer att isolera allt förutom innerväggar med lösull. Lösull som läggs löst med ett sättningspåslag på vinden och i snedtak, väggar, golv och mellanbjälkslag så trycker man isoleringen och komprimerar den, så att den inte kan sätta sig (sjunka ihop) med tiden.

Kontakta oss