Löövs Isolering AB

Ett familjeföretag som bildades 1962 av Johan Lööv. 

Idag drivs företaget av Niklas Lööv (tredje generationen). Vi utgår från Avesta och är en entreprenör inom lösull som utför alla former av isoleringsarbeten åt små och stora bostadsrättsföreningar och företag, samt privatpersoner över i stort sett hela Sverige. Vid större arbeten samarbetar vi med lokala entreprenörer.

Unik garanti 

Vi kan erbjuda våra kunder en unik garanti vilket innebär att du som beställare och kund alltid är medförsäkrade i vår ansvarsförsäkring på alla förekommande arbeten i minst 10 år.

VVS-isolering & Lösullsisolering

Få en bättre inomhusmiljö och spara samtidigt pengar.

Privatpersoner,  företag, industri och offentliga miljöer.
Renoveringsobjekt och nybyggnationer.

Vi utför en rad olika isoleringsarbeten, så som industri-, VVS- och ventilationsisolering. 
Vi har även en lång erfarenhet av lösullsisolering där vi isolerar bl.a. vindar, väggar, golv och mellanbjälklag. Vi kan även tilläggsisolera vindar.

I vårt arbete använder vi oss av små smidiga lastbilar som kan ta sig fram på cykel- och gångvägar. Eftersom man oftast isolerar utifrån via takluckor och dylikt så blir störning och nedskräpning minimal när vi kan ta oss så nära arbetsplatsen som möjligt.

Vi arbetar alltid enligt AB-4, ABT-06 samt ABS-09 och är försäkrade enligt dessa standarder. Dessutom kan vi erbjuda våra kunder en unik garanti vilket innebär att som beställare och kund alltid är medförsäkrade i vår ansvarsförsäkring på alla förekommande arbeten i minst 10 år.

Vi har många samarbetspartner som håller våra höga kvalitetskrav och kan därför erbjuda olika uppdrag inom energieffektiviserings sektor. Allt från energideklarationer, ventilationslösningar och optimering/injusteringar av värmesystem.

Vi som jobbar här

Niklas Lööv

VD & offertförfrågningar

Torbjörn Lööv

Isolerare

Anders Lööv

Isolerare & plåtslagare

Johan Söderlund Lööv

Isolerare & marknadskoordinator

Per Thors

Isolerare

Olivia Lööv

Isolerare

Besim Selimi

Isolerare

Elin Jansson

Isolerare

Viktor Sannelius

Isolerare

Christopher Söderlund

Isolerare

Britt-Marie  Lööv

Ekonomi

Vår policy